.
Ziggy Krassenberg
dinsdag 18 oktober 2022

Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’: “Ik krijg haat-reacties op zijn overlijden”

Onbegrijpelijk

Afscheid moeten nemen van je vader, het is het ergste wat een kind kan overkomen. ‘K2 zoekt K3’-deelnemer Ziggy Krassenberg moest onlangs afscheid nemen van zijn vader en dat kwam hard aan. De man was amper 61.

“Ik keek enorm naar mijn vader op. Hij droomde ervan bekend te worden met z’n muziek. Dat lukte in het lokale circuit, maar hij droomde groter. Daarom dat ik papa’s droom wilde waarmaken in zijn plaats. Hij stond aan de zijlijn in ‘The Voice of Holland’ en bij ‘K2 zoekt K3”, zegt Ziggy in Tv Familie.

Ziggy was een opvallend kandidaat tijdens de audities van ‘K2 zoekt K3’ en kon toen op veel haat-reacties rekenen. Maar ook nu, nu zijn vader is overleden blijven er haatreacties te komen. Onbegrijpelijk.

“Echt waar, ik krijg nu haatreacties op het overlijden van m’n vader. Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren. Heel erg.”

Half oktober komt er een nieuwe single uit van Ziggy en die is gericht naar alle haters. “Ik zing in het nummer over alle bagger die ik al over me heen heb gekregen. Maar dat er ook mensen zijn bij wie ik mezelf kan zijn en die me wel leuk vinden. Papa heeft het nummer nog gehoord en hij vond het één van mijn betere liedjes.”