.
The Masked Singer
woensdag 28 augustus 2024

Zijn dit de pakken die in The Masked Singer zitten?

Mysterie madness is coming

We weten nu dat ‘The Masked Singer’ opnieuw van start gaat op 20 september 2024. VTM is al volop bezig met het geven van hints en met promo voeren voor het nieuwe seizoen.

Zo ziet het er onder meer naar uit dat we op 30 augustus de bekendmaking van een nieuw pak kunnen meemaken bij het Q-Beachhouse. De bezoekers van het Q-beachhouse kunnen deze week al een gigantisch ei op het podium zien staan en dat zou wel eens een eerste hint kunnen zijn naar het pak.

In het promofilmpje zagen we ook al kippen en die leggen natuurlijk een ei. Krijgen we vrijdag de onthulling van een kippenpak of gaat VTM voor iets veel imposanter? Misschien wel een pauw, een ooievaar of gaan ze nog legendarischer?

We zien ook veel bomen opduiken in het filmpje. Kunnen we er dus vanuit gaan dat er een BV in een bomenpak zal verschijnen tijdens de eerste aflevering? Het zou zomaar kunnen….

En wat met het toverstokje, het kroontje en de ‘Abracadabra’? Staat de opvolger voor Tovenaar al klaar en krijgen we nu een prinses of een heks te zien en te horen?

We moeten nog even geduld hebben om te weten welke pakken er dit jaar te zien zullen zijn, maar een ding is zeker: ‘mysterie madness is coming’