.
Julia Boschman
dinsdag 2 juli 2024

Zijn Julia Boschman van K3 en Louis Thyssen een koppel?

Er duikt een foto op...

Het blijft maar rommelen in het liefdesleven van Julia van K3. Op de première van de Studio 100-sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ bevestigde ze eindelijk wat heel wat mensen al langer vermoedden: haar jeugdliefde Ben en zij zijn uit elkaar. Dit nieuws komt er nadat de zangeres volgens Nederlandse bronnen eerder al aan Metejoor en Giovanni Kemper werd gekoppeld.

Maar volgens de geruchtenmolen zou ze nu een relatie hebben met Studio 100-collega Louis Thyssen, bekend van ‘Nachtwacht’. Opvallend detail daarbij is dat Louis en zijn vriendin Liesl na een relatie van zeven jaar besloten hebben om uit elkaar te gaan, zo weet Dag Allemaal.

Een affaire met Julia zou volgens hardnekkige geruchten dan ook aan de basis liggen van deze liefdesbreuk. Gevraagd naar een reactie, luidt het antwoord van Louis: “Ik bevestig noch ontken de geruchten rond Julia. Maar Liesl en ik zijn uit elkaar, dat klopt, maar daar ga ik het voorlopig op houden. Ik moet nog met m’n omgeving bespreken wat ik daar juist over zal vertellen.”

Maar het kalf lijkt verdronken, RealityFBI heeft al een foto gedeeld waarbij Julia en Louis samen gespot zijn. Het lijkt dus een kwestie van tijd voor de twee hun relatie officieel zullen maken.