.
News Image

Zijn Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst uit elkaar?

Dat gerucht gaat al een tijdje de ronde.


Het was woensdag een feestdag voor Marthe De Pillecyn van K3 en Viktor Verhulst. Dat kwamen we dankzij Koen Crucke aan de weet. Crucke stuurde een opvallende tweet de wereld in. Ik hoorde daarnet dat deze twee duifjes vandaag 1 jaar samen zijn. Proficiat schatten en doe er nog vele jaren bij, schreef Koen Crucke bij een foto van zichzelf samen met Marthe en Viktor. Maar héél opvallend: in de loop van de vooravond verwijderde Koen Crucke die tweet. Het is raden naar de reden waarom Koen Crucke de tweet verwijderde.



​Nu moeten jullie weten dat al een tijdje het gerucht de ronde doet dat Marthe en Viktor niet meer samen zouden zijn. Studio 100 moeten we daarvoor niet contacteren want zij geven nooit commentaar op het privé-leven van hun artiesten. Of dat gerucht al dan niet waar is, daar hebben ook wij het raden naar. Wel is het zo dat Marthe en Viktor al een hele tijd niet meer samen gespot zijn. Dat hoeft niet te betekenen dat ze niet meer samen zijn maar ook op de sociale media zien we al een hele tijd geen foto's van hen samen verschijnen.

En nog wat: Marthe en Viktor schrijven zelf niets over hun eerste verjaardag als stel. Zit er een haar in de boter? De toekomst zal het uitwijzen;