.
Karen Damen
donderdag 26 januari 2023

Zit Karen Damen binnenkort in een pak van ‘The Masked Singer’?

Alles is mogelijk in ‘The Masked Singer’

Op vrijdag 3 februari start het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. De kijkcijferbom zal Vlaanderen opnieuw dag en nacht bezig houden want iedereen zal weer verdacht worden.

Naast een nieuwe presentator zijn er ook een aantal nieuwe juryleden. Jens Dendoncker neemt de rol van presentator op en onder andere Bart Cannaerts en Tine Embrechts nemen de plaats in van Karen Damen als speurder.

Dit roep uiteraard heel wat vragen op. “Ik weet eigenlijk niet waarom ze er niet meer bij is, maar we gaan haar zeker missen”, geeft Jens Dendoncker aan Het Laatste Nieuws toe. Er wordt ook gespeculeerd dat Karen weleens in een pak zou kunnen zitten.

“Sinds dat nieuws bekend is, word ik daar inderdaad heel vaak over aangesproken”, aldus Jens. Maar misschien is het opnieuw één van de zovele trucs om Vlaanderen te misleiden.

Wanneer Jens gevraagd wordt of hij over die reveals al verrast is geweest, krijgt Het Laatste Nieuws een zeer duidelijk antwoord? “Ik heb oprecht gedacht: dit kán niet. Maar kijk, alles is mogelijk in ‘The Masked Singer’, dat is nog maar eens bewezen”.