.
Zita Wauters
maandag 22 juli 2024

Zita Wauters: “Ik wil iets voor hen kunnen betekenen”

Ze zet zich in voor verschillende projecten

Zita Wauters wordt nog altijd heel vaak gezien als de dochter van Koen Wauters. Toch timmert Zita hard aan een carrière in de media en dat het liefst zonder hulp van haar bekende vader.

Het liefst van al laat zij zich inspireren door internationale bekende artiesten. Vooral Miley Cyrus is een groot voorbeeld van Zita.

“Zij is door heel hard te werken een superster geworden, je staat er amper nog bij stil dat ze de dochter van een bekende vader is. Dat maakt het voor mij ook wel herkenbaar, want hoe vaak krijg ik niet te horen dat ik alle kansen te danken heb aan mijn papa. Wat dus niet het geval is. Maar het is niet mijn doel om bekender te worden dan mijn papa, hoor. Dat zou moeilijk te overtreffen zijn”, klinkt het in Story.

Veel jonge meisjes in Vlaanderen kijken op naar Zita waardoor zij zich een echt rolmodel mag noemen. En dat vindt ze dan zelf weer een mooi compliment.

“k hoop oprecht iets te kunnen betekenen voor anderen en daarvoor gebruik ik graag mijn naam en platformen. Projecten waar mensen steun uit kunnen halen. Ik zou voor iedereen willen opkomen die dat niet durft of kan.”

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters