.
Xander De Rycke
vrijdag 1 december 2023

Zo had de zoon van Xander De Rycke bijna geheten

Hij stak er een stokje voor

Iets meer dan anderhalve maand geleden werd comedian Xander De Rycke voor de allereerste keer vader. Hij en zijn vriendin Michelle kregen een zoontje, Ferris. Maar had het van Michelle afgehangen, dan had de jongen anders geheten.

“Michelle kwam aanzetten met onschuldige ogen en het idee om onze zoon James te laten noemen. ‘Wat dacht je van James, is dat geen mooie naam?’ Ik heb geantwoord: 'Wat dacht je van: ben je nu helemaal zot geworden?' Ja, dat is ongetwijfeld de droom van elk kind, vernoemd worden naar een mediavete van zijn vader!”, vertelt Xander in Humo.

In december staat Xander terug in de Lotto Arena met zijn show ‘Houdt het voor bekeken’. Niels Destadsbader ontsnapt er dit jaar aan, maar Metejoor daarentegen, die komt wel aan bod.

“e kunt vandaag blijkbaar niks meer maken zonder een portie Metejoor, dus dat geldt ook voor mij. Maar ik focus net zo goed op Acid. De relevantste content over het Reuzegom-proces kwam niet van de talkshows, want die zwegen in alle talen. Nee, het was een simpele gast op YouTube die in het Nedervlaams riep: 'We gaan mensen exposen!' En hij kreeg prompt een rechtszaak aan z'n been.”

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke