.
Davy Parmentier
donderdag 1 juni 2023

Zó leerde VTM-directeur Davy Parmentier zijn partner kennen

Er was een soort aantrekkingskracht

Davy Parmentier zag zijn partner Lukas Dhont vijf jaar geleden in Cannes. Hij was enorm aangetrokken tot zijn persoonlijkheid en stuurde hem een berichtje om hem te feliciteren met zijn prijs.

“Hij had daarop gereageerd, dus ik voelde wel dat hij ervoor open stond. Toen ik vroeg om af te spreken, kwam er geen reactie. Het heeft geduurd tot de Ensors in september 2018 voor we elkaar effectief ontmoet hebben”, vertelt Davy aan De Morgen.

“Er was een soort aantrekkingskracht tussen ons en we hebben onmiddellijk nummers uitgewisseld. Hij vertrok de dag erop drie weken naar Frankrijk om zijn film te promoten. We hebben toen elke dag gebeld. Ik wilde hem zo graag terugzien”, bekent hij openhartig.

Toen die weken eindelijk om waren, moest Lukas naar Zürich om zijn prijs op te halen. Een uitvlucht, dacht Davy eerst, maar toch vond Lukas in zijn drukke agenda tijd om toch af te spreken met Davy.

“Toen we elkaar zagen op het perron, was het net zoals in een film. Door die telefoontjes was er in korte tijd een band gegroeid. Sindsdien zijn we een koppel”, onthult Davy aan De Morgen.