.
Saartje Vandendriessche
dinsdag 4 juni 2024

Zo reageert Saartje Vandendriessche op oneervol voorstel

"Was da?"

Saartje Vandendriessche is één en ander gewoon, zij kreeg in het verleden al heel wat berichtjes van mannen die wel wat in haar zien. Maar het gaat er soms écht ver over. Neem nu het bericht dat Saartje dinsdag op haar sociale media deelde. Zij kreeg een bericht van een man uit het Antwerpse.

Hij stelt zich voor als een 28-jarige jongeman die slank en atletisch gebouwd is, op 2 centimeter na 2 meter groot is en 80 kilo weegt. De man is van mening dat hij er wel mag zijn en vertelt verder dat hij hoger opgeleid is. Tot daar het 'normale' deel van het bericht.

"Ik wou even polsen op je misschien tegen vergoeding jouw lichaam (regelmatig) wil laten worshippen/verwennen door mij. Zie mij gerust als een 'onderdanig' speeltje dat je kan inzetten om je op allerlei manieren te verwennen (niet per se seksueel). Hoe en wat kunnen we bespreken, maar ik zoek geen seks voor alle duidelijkheid", benadrukt de man.

"Eerder massage, worship van je billen, ... voetmassages, enkel jouw verwennen eventueel mij een beetje vernederen, gebruiken (soft). Ik hou van (soft)femdom scenario's, maar in eerste instantie doe je niets bij mij. Indien interesse/je meer info wil stuur me gerust een reply dan stuur ik ook een foto van mij, zodat je kan zien op er een visuele klik is. Tot snel!", besluit de schrijver.

Of Saartje de man een bericht heeft gestuurd is niet duidelijk, maar het feit dat zij het bericht openbaar deelde en met de tekst "Wat? Worshioppen? Was da? #ikdachthetniet" reageerde, doet ons vermoeden dat zij geen positieve reactie stuurde.