.
Emma Moortgat
donderdag 20 april 2023

Zo verliep de eerste kus van Emma Moortgat

“Ik dacht dat het sowieso moest”

Ze maakt deel uit van de cast van ‘Dertigers’ én is lid van de familie achter brouwerij Duvel-Moortgat. Maar daarnaast heeft ze uiteraard nog een gans leven voor zich en al een aantal ervaringen achter zich.

Zo ook de ‘eerste kus’, die ze ooit gaf en kreeg. “Dat was kussen om te kussen. Ik dacht dat het sowieso met de tong moest”, onthult Emma aan Het Laatste Nieuws.

“Dus op mijn zestiende waagde ik me eraan. Aan vriendinnen zei ik dat het net een wasmachine leek. We draaiden gewoon met de tong en onze mond werd helemaal nat”, aldus Emma.

Ook aan naaktzwemmen heeft ze zich ooit gewaagd. “Na een avondje stappen met vriendinnen tijdens een afstudeerreis in Bodrum, Turkije. Vrij onschuldig, maar het stond op mijn to-do. Het was pikdonker en de zee. was warm en plakkerig, het leek petroleum. Ik vond het best eng”, bekent Emma in Het Laatste Nieuws.Eerlijke antwoorden dus die de actrice echt wel typeren. Ze staat gekend als een echte spring-in-‘t-veld en is blijkbaar heel sexy als ze zich kwaad maakt.

Bio van Emma Moortgat