.
News Image

Zondag start seizoen 2 van De Luizenmoeder op NPO3

Nederland kijkt uit naar seizoen 2 van De Luizenmoeder.





Aanstaande zondag start in Nederland het tweede seizoen van De Luizenmoeder. Meer dan 3 miljoen Nederlanders - vierde aflevering zelfs 4,8 miljoen!!! - genoten van het eerste seizoen van De Luizenmoeder. Op zondag 10 februari start het tweede seizoen op NPO3.



Het nieuwe schooljaar op De Klimop is aangebroken en alle vertrouwde gezichten verzamelen zich weer op het schoolplein. Hannah is gepromoveerd tot klassenmoeder. Ze zet hiermee het wankele evenwicht in de schoolplein-ouderhiërarchie weer op scherp. Daarnaast worstelt De Klimop nog steeds met een teruglopend leerlingaantal, dus elke nieuwe leerling wordt stevig omarmd, en de leraren zetten alles op alles om de kinderen en hun ouders niet te verliezen aan andere scholen.



In De Luizenmoeder volgen we de ouders en de leraren van de Klimop tijdens een nieuw schooljaar waarin een nieuw waterdicht veiligheidsbeleid wordt geïntroduceerd, er commotie ontstaat rondom de kerstviering en het paasfeest, de schoolfotograaf langskomt en juf Helma afscheid gaat nemen.



Rolverdeling:

Hannah - Jennifer Hoffman

Anton - Diederik Ebbinge

Juf Ank - Ilse Warringa

Nancy - Bianca Krijgsman

Ursula - Maaike Martens

Volkert - Henry van Loon

Karel - Arnoud Bos

Walter - Rop Verheijen

Mel - Meral Polat

Kim - Rian Gerritsen

Kenneth - André Dongelmans

Juf Helma - Leny Breederveld

Amir - Walid Benmbarek

Esma - Dunya Khayame










De Luizenmoeder, zondag 10 februari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3