.
News Image

Zoon Sonja Kimpen heeft plannen

Arne, de jongste zoon van Sonja Kimpen, lanceert Gin.


De wereldlijke HAVN Gin wordt binnenkort tijdens een exclusieve tasting aan een select publiek voorgesteld.

Het mag dan tot grote ergernis van de overige sterke dranken zijn...gin is momenteel nog steeds hot. Het alcoholische brouwsel dat sinds enige jaren ieders barkast moet sieren (en dan liefst meerdere flessen) wordt nog steeds wijd en zijd geconsumeerd én geproduceerd: bijna dagelijks heeft de gin-familie er een nieuwe telg bij. In hoeverre kan een nieuwkomer de ietwat verzadigde gin-markt dan nog boeien, laat staan behagen en verrassen? Exact die vraag heeft het team achter HAVN Gin zich gesteld, en ze wisten ‘m zelfs met succes te beantwoorden…Niet alleen heeft HAVN Gin een leuke look & feel met een ginteressant achtergrondverhaal; daarnaast streeft hij ernaar de smaakpapillen van zijn drinkers met the best tastes of four worlds te verwennen.

U leest het goed: 1 gin-merk - 4 verschillende uitvoeringen en smaken. Op die manier spreekt HAVN Gin lekkerbekken van alle windstreken aan. Letterlijk, want de vier uitvoeringen zijn gebaseerd op geuren en smaken afkomstig van:

ANTWERPEN

BANGKOK

MARSEILLE

KOPENHAGENOm ervoor te zorgen dat alle smaken in hun perfect serves volledig tot hun recht zouden kunnen komen, werd onder andere beroep gedaan op Sander De Saegher, topdrankmeester en mixologist werkzaam bij Graanmarkt 13.

Kortom: deze Antwerpse en bijgevolg Belgische creatie is een gin met internationale allures, die klaargestoomd wordt om de wereld te veroveren. Eén van de koppen achter deze nieuwe Gin is Arne, de jongste zoon van Sonja Kimpen.

Je kan de nieuwe Gin vanaf 1 april gaan proeven in de Noorse Zeemanskerk - Zwedenstraat 1 - 2000 Antwerpen.


Bio van Sonja Kimpen

Meer Over:

Sonja Kimpen