.
Aaron Blommaert
vrijdag 2 juni 2023

Zus van Aaron Blommaert openhartig over haar broer

“Dan wordt het kot te klein”

Niet enkel het leven van Aaron Blommaert zelf, maar ook dat van zijn ouders en zijn broer en zus zijn flink veranderd sinds hij in de spotlights staat.

Zijn overwinning in ‘The Masked Singer’ was uiteraard een beetje de kers op de taart en iedereen in zijn familie was super trots.

“Dat onze broer in dat The Masked Singer-pak zat, daarover hadden we natuurlijk al wel even een vermoeden. Maar dat hij dat programma ook zou winnen, dat was dan weer een complete verrassing”, vertelt Amber Blommaert aan De Morgen.

“Ik merk dat mensen er soms van uitgaan dat Aaron van de ene dag op de andere alles in de schoot geworpen kreeg, maar hij heeft ook vaak nee te horen gekregen. Daar kon hij zich dan heel down over voelen, maar daarna krabbelde hij toch elke keer recht om opnieuw aan een auditie mee te doen”, aldus Amber Blommaert.

Volgens haar krijgen mensen in de mediawereld heel vaak heftige commentaren te horen. Vroeger stond ik er niet bij stil hoe erg dat is voor die mens. Nu ga ik er zelfs tegenin. Want als ze met bagger gooien naar mijn broer, wordt het kot te klein”, bekent een vastberaden Amber aan De Morgen.

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert