.
Sabien Tiels en Eddie C
donderdag 14 juli 2022

Zwart en wit gaan perfect samen, dat bewijzen Sabien Tiels en Eddie C.

Ongewone combinatie werkt uitstekend

'Ebony & Ivory' was de titel van een onvergetelijke hit van Paul McCartney en Stevie Wonder die ging over het moeilijk samen leven van mensen van verschillende origine, niet zoals de toetsen van een piano die mooi zwart naast wit samen leven.

Singer-songwriter Sabien Tiels en vocalist-percussionist Eddie C. (Soulsister, finalist van The Voice Senior) gebruikten dezelfde titel om een uniek muzikaal spektakel in elkaar te steken.

Positive vibes, R’nB, gospel & soul vormen de ingrediënten van een muziekshow waarin songs van onder meer Sam Cooke, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Tammy Terrell, Stevie Wonder, Ray Charles, Whitney Houston en vele anderen. Unieke duetten en twee prachtige stemmen die het beste van zichzelf geven.

Sabien en Eddie worden virtuoos begeleid door pianist Dirk Schreurs en uiteraard is er aanstekelijke percussie van Eddie en speelt ook Sabien een aantal songs aan de piano.

De show gaat pas op tournee in 2023 maar afgelopen week was er een try-out in de kerk van Vreven (Tongeren). De kerk zat afgeladen vol en het publiek heeft genoten, met diverse bissen en een staande ovatie aan het eind. De stemmen van Sabien en Eddie ‘blenden’ dan ook beter samen dan u zich kan inbeelden en de muzikanten amuseren zich duidelijk op het podium en dat straalt af op een dankbaar publiek.

Bio van Sabien Tiels

Meer Over:

Sabien Tiels