.

Chris Van Tongelen duikt terug op in Familie

Het is weer eens zover!

Hij komt en gaat, hij komt en gaat, hij komt om.... ja waarom eigenlijk? Chris Van Tongelen heeft vanaf volgende maand terug opnames voor 'Familie', dat vernam de Showbizz-Site eerder deze maand. Iemand versprak zich tijdens een gesprek met de Showbizzsite en het was zeker niet Chris. Die wou officieel zelfs niet bevestigen dat hij terugkeer naar 'Familie', maar bij de persdienst van VTM werd het nieuws ondertussen bevestigd.

Bart Van den Bossche terug in de soap, de eerste opname gaat in december door. Waarom Bart terug komt uit Dubai? "Bart komt af en toe wel eens opduiken, als er weer eens iets gebeurt in de Familie en dan komt die een paar scènes meespelen. Het is alweer va de begrafenis van Peter geleden, dus wie weet", zegt Chris in een gesprek met Showbizztv.

Maar wat is er dan zo belangrijk dat Bart terug naar België komt? De dood van Véronique? Of van de bomma? Of Albert? Of zal sterft Rita (eindelijk) of Trudy misschien? Misschien komt er wel totaal onverwacht een huwelijksaanzoek en krijgen we een huwelijk? Kijk, wij zijn al volop aan het speculeren....