.
Alexander Scherpereel
woensdag 29 november 2023

Alexander uit ‘Blind Getrouwd”: “Ik wist dat het niet meer zou komen”

Ze bleven niet getrouwd

Heel wat mensen hadden goeie hoop voor de relatie van Fleur en Alexander Scherpereel in ‘Blind Getrouwd’. Toch bleven de gevoelens uit en zei Alexander ‘nee’ tijdens het beslissingsmoment. Even een pijnlijk moment voor Fleur die heel erg twijfelde of ze ‘ja’ of ‘nee’ zou zeggen.

Maar de twee zijn wel nog altijd hele goeie vrienden en dat vinden ze belangrijker dan een relatie die misschien toch op niks zou uitdraaien.

“We spreken nog regelmatig af om wat bij te praten, maar een toekomst als koppel is uitgesloten”, klinkt het bij het koppel in Tv Familie.

Hoewel het goed leek te gaan tussen de twee, bleven de gevoelens uit. Vooral bij Alexander dan. Hij was daarin heel teleurgesteld in zichzelf, maar kon er niks aan veranderen.

“Ondanks het feit dat we een goede basis hadden en beiden met een gezonde nuchterheid in het avontuur stonden, miste ik uiteindelijk toch iets. We hebben er volgens mij alles aan gedaan om elkaar meer en meer te ontdekken, maar de gevoelens volgden niet. En omdat we elkaar tegen die tijd toch écht al goed kenden, wist ik dat de verliefdheid niet meer zou komen.”

Bio van Alexander Scherpereel