.
Andy Samyn
vrijdag 30 september 2022

Andy Samyn: “Ik durf dat niet allemaal te herhalen”

Kinderen zijn soms heel gemeen

Als negenjarig jongetje op het grote podium van ‘Tien Om Te Zien’ mogen staan, het is zowaar een droom van velen die zou uitkomen. Andy Samyn had het geluk dat die droom voor hem werkelijkheid wordt.

Drie jaar lang mocht Andy proeven van de showbizzwereld en alles wat het wereldje hem maar te bieden had. Na drie jaar was het over en uit met de zangcarrière van de jongste Samyn.

“Ik heb daarna nog een paar keer iets gedaan, maar ik kwam altijd de verkeerde mensen tegen. In de showbizz lopen veel profiteurs rond. Soit, wat de school betreft, was het wel goed dat het gedaan was. Want dat was een nachtmerrie.”

Andy werd vaak gepest op school en dat stond in schril contract met alle glitter en glamour van televisie. Hij ondervond al snel de keerzijde van de medaille.

“Kinderen kunnen heel gemeen zijn. Ik wil hier niet alle scheldwoorden herhalen, maar ze hebben toch een aantal keer ‘homo’ naar mij geroepen.” “En het is er genen, hé, hij heeft vijf kinderen”, lacht broer Jimmy Samyn in Dag Allemaal.

Bio van Andy Samyn

Meer Over:

Andy Samyn