.
News Image

Armin van Buuren verkoopt in recordtijd 3x Ziggo Dome in Amsterdam uit

En dus komt er een extra show.


Armin van Buuren kondigt een vierde ‘This Is Me’- show in de Ziggo Dome aan op zaterdag 23 mei 2020. Eerder deze maand kondigde Armin van Buuren aan dat hij in mei twee shows zou geven. Voor zijn meest loyale fans is er op woensdag 20 mei 2020 een exclusieve première avond toegevoegd. Deze drie shows zijn in de voorverkoop binnen recordtijd reeds volledig uitverkocht. Om de vele fans niet teleur te stellen, gaat morgen om 12:00 uur de extra show in de verkoop. Kaarten zijn te koop via de officiële website: arminvanbuuren.com



“Wauw, ik kan het nauwelijks bevatten. Terwijl ik in China zit, ontvang ik het bericht dat de eerste drie This Is Me- shows in recordtijd zijn uitverkocht. Ik wil mijn fans enorm bedanken voor hun enthousiasme en support en ik kan niet wachten om jullie in mei in de Ziggo Dome te zien”, aldus Armin van Buuren.



Fans van over de hele wereld komen in mei naar Amsterdam om de Nederlandse dj te zien optreden; in de voorverkoop zijn er vanuit maar liefst 81 landen tickets voor ‘This Is Me’ gekocht.


Bio van Armin van Buuren

Meer Over:

Armin van Buuren