.
An Lemmens, Aster Nzeyimana
maandag 15 januari 2024

Aster Nzeyimana: “Beslis wat je wil”

Maar daarmee zijn ze begonnen

In 2023 kondigde Aster Nzeyimana aan dat hij niet langer voor de VRT zou werken, maar zijn overstap maakte naar VTM. Daar krijgt hij vooral veel voetbal en grote tv-shows aangeboden. Een van die shows is ‘The Voice’.

“Tijdens de eerste opnames van The voice kwam er een foto online van de coaches, mijn collega-presentator An Lemmens en ik, op mijn Instagram. Ik weet nog dat mijn podcastbuddy en goede vriend Sam Kerkhofs me zei: 'Als ik die foto zie, zie ik de bevestiging dat je de goede keuze hebt gemaakt.' Hij zag hoe blij ik was, dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Vanaf dag één”, zegt Aster in Gazet van Antwerpen.

De opnames van ‘The Voice’ waren de vuurdoop van Aster bij VTM. Hij had nog maar net getekend of hij werd al voor de leeuwen gegooid.

“Vooraf hadden ze me gezegd: 'Beslis wat je wilt, maar we beginnen met The voice . Als je nu ja zegt, kan je meteen instappen'. Dat is tof, want het ijs is meteen gebroken. Ik wou me meteen bewijzen aan dat team, dat zij zagen dat die gast ook iets kan, en ze geen pipo hebben binnengehaald.”

Bio van Aster Nzeyimana en An Lemmens