.
Aster Nzeyimana
dinsdag 23 januari 2024

Aster Nzeyimana: “Daar hadden we heel de maand tijd”

Ze werkten een project uit

Aster Nzeyimana is hot in Vlaanderen. Vorig jaar maakte Aster de overstap van VRT naar VTM en sindsdien gaat zijn carrière nog sneller dan daarvoor. Bij VRT presenteerde hij alles wat met sport te maken had en zag je hem ook als presentator van ‘The Greatest Dancer’, en bij VTM gaat hij op datzelfde elan verder.

“Ik ben geen razend ambitieuze mens. Almaar groter, beter, meer verdienen... dat hoeft niet voor mij”, begint Aster in Dag Allemaal.

Dat zou je nochtans niet meteen zeggen wanneer je Aster zijn CV bekijkt. Wat vooral opvalt is dat Nzeyimana niet terugdeinst om af en toe eens een risico te nemen. Zo heeft hij samen met zijn vriendin Lize Feryn een uniseks modelabel opgericht.

“Een droom die uitkomt, we moesten dit creatieve ei leggen, we wilden toch minstens één keer het hele proces meemaken. Tijdens een reis naar Thailand, twee jaar geleden, hadden we een hele maand de tijd om aan het zwembad onze ideeën uit te werken. Sowieso doken Lize en ik al lang geregeld in elkaars kleerkast. Ik droeg een keer een kostuum van haar, zij eens iets van mij. Ik ben degene die enorm veel kleren koopt en op zoek gaat en experimenteert, nog veel meer dan Lize.”

Bio van Aster Nzeyimana

Meer Over:

Aster Nzeyimana