.
Aster Nzeyimana, Lize Feryn
maandag 5 februari 2024

Aster Nzeyimana: “We hebben uitgesproken dat we het allebei willen” 

En dat zal niet zo lang meer duren 

Aster Nzeyimane en Lize Feryn vormen al 6 jaar een prachtig koppel. Ze hebben al veel unieke kansen gehad samen en binnenkort zijn ze ook klaar voor de volgende stap in hun relatie: kinderen en trouwen.

“We hebben uitgesproken dat we het allebei willen. Het is gewoon nog een kwestie van timing, ik weet niet wat er eerst zal komen. We willen zeker kinderen, en we willen daar liever snel aan beginnen, nu we dertig zijn, dan nog lang te wachten. Veertig is al geen optie meer. Sooner rather than later, dus. We denken daar steeds meer en bewuster over na, omdat het heel gemakkelijk is om iets op de lange baan te schuiven”, vertelt Aster in Dag Allemaal.

Een huwelijksaanzoek, dat is dan weer iets voor Aster. Dat heeft hij ook aan Lize beloofd. Al heeft dat niet per se te maken met rolpatronen.

“Ik ben de man, jij de vrouw, zo denken wij niet. Maar ik vind dat cool, en Lize vindt het leuk om gevraagd te worden. Als we nog in iets traditioneel zijn, is het dat. Ik ga het zeker heel romantisch maken. Maar dat is vooruitlopen op de feiten.”

Bio van Aster Nzeyimana en Lize Feryn