.
Secret Room Rankinig
zondag 19 maart 2023

Big Brother manipuleert, dit is het bewijs

Producent Big Brother gaat in de fout

De bewoners van Big Brother schrokken zondagnamiddag van de mededeling van Big Brother dat Charlotte aan de leiding van de Secret Room Ranking stond. Dat besloot Big Brother aan de hand van de tijd die de bewoners nodig hadden om het spel tot een goed einde te brengen. De bewoners konden hun oren niet geloven toen zij dit hoorden, want er werd telkens voor een punt in de ranking gespeeld, nooit werd gemeld dat de tijd van belang was. Die tijd zou ook niet belangrijk mogen zijn want de spellen waren totaal anders qua moeilijkheidsgraad en bijvoorbeeld het spel dat Jolien speelde kon niet sneller uitgespeeld worden dan de tijd die zij er onlangs over deed.

Dat Big Brother de tijd oorspronkelijk ook niet belangrijk vond, bewijst de rangschikking van het spel van afgelopen woensdag. In de uitzending van vrijdag was deze ranking te zien. Ali stond op 2 punten maar die is hij kwijt omdat hij het huis uit is. Nadien volgen in die volgorde Bart, Charlotte, Jason, Jolien en Lindsey. Mocht de tijd eerder dan zondag belangrijk zijn geweest, dan had de productie Charlotte eigenlijk al meteen na Ali moeten zetten en was de rangschikking daaronder ook anders geweest. Tatyana Beloy en Geraldine Kemper hadden het in de aflevering van vrijdag over het feit dat Bart, Charlotte, Jason, Jolien en Lindsey op gelijke hoogte stonden, dus toen werd de tijd ook niet belangrijk gevonden.

Er worden al heel wat weken vragen gesteld over de eerlijkheid van de stemming na de nominaties, dit komt er nu ook nog eens bij. Bij de stemming kan er niet echt iets bewezen worden, maar dit kunnen wij nu toch écht wel als bewezen achten. Maarja, Big Brother verschuilt zich uiteraard achter zijn 'Mijn huis, mijn regels'.