.
News Image

Black Box Revelation geeft concert in de AB

Met hun nieuwe muziek. 


Black Box Revelation ligt op 26 oktober met een nieuwe plaat in de rekken! Jan Paternoster en Dries Van Dijck komen hun nieuwe langspeler op 14 maart live aan ons voorstellen in de AB.

De groep telt intussen vier prachtalbums, toerde de wereld rond, en verzorgde het voorprogramma voor onder meer Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Maar ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes, leverden songs af voor de soundtrack van Amerikaanse series als True Blood en Sons of Anarchy, en schopten het zelfs tot bij David Letterman! Voor hun nieuwe plaat ‘Tattooed Smiles’ bewijzen Jan en Dries eens te meer hun muzikale genialiteit met samenwerkingen met o.a. Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor oldschool Amerikaanse blues niet uit het oog.

Black Box Revelation brengt zijn energieke performance, met nieuw werk en hun grootste succesnummers, opnieuw naar het podium van de AB, op donderdag 14 maart. Een niet te missen concert! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 7 september om 10u.


Bio van Black Box Revelation