.
News Image

Werchter Parklife: zomerse concertreeks in het Festivalpark

Net zoals vorig jaar ook weer zomerconcerten in Werchter.

Daar is de zon! De weg naar betere tijden is ingeslagen. Vanaf 1 juli keert de livemuziek terug naar het Festivalpark in Werchter. Eén maand lang, vier dagen per week brengt WERCHTER PARKLIFE de beste concerten. Een tijdelijke openluchtarena wordt binnenkort opgebouwd in het Festivalpark. Per show kunnen tot 2.500 fans er coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten. Nu al bevestigd voor WERCHTER PARKLIFE zijn Balthazar (1 juli), Goose (2 juli), Arsenal en Tin Fingers (3 juli), Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag), Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond). De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be.

Stap voor stap start de livemuzieksector op. Daar wordt erg hard naar uitgekeken. Vanaf 1 juli mogen tot 2.500 personen georganiseerd in openlucht samenkomen. Niks zo mooi als samen muziek beleven. Samen genieten. Samen zingen. Samen dansen. Samen zijn. Niks zo mooi om dat in het Festivalpark van Werchter te doen, daar waar muziekfans thuis zijn. De vaste waarden Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique zijn naar 2022 uitgesteld. De zomer van 2021 zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. De goesting om muziek opnieuw live te beleven is immers immens groot. Bij ons, bij de artiesten, bij alle crew en medewerkers, bij de fans.

Werchter Parklife start -toch wel symbolisch- op donderdag 1 juli. De openluchtarena is open tot zondag 1 augustus. Op donderdag en vrijdag is er steeds een avondconcert. Op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows. De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. De setting is klein naar Werchterse normen. Tot 2.500 fans zijn welkom per concert. De bubbels van vier krijgen een eigen plek in de halvemaanvormige arena (zie tekening) bestaande uit een parterre en tribune. Gegarandeerd goed zicht, gegarandeerd gezellig, ook met inachtneming van de coronamaatregelen. Dranken en een selectie fijne catering worden contactloos besteld en aan tafel geserveerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor wel 625 veilige bubbelfeestjes per concert.

Het programma van het openingsweekend van Werchter Parklife brengt meteen sterks van eigen en dichtbije bodem naar het Festivalpark. Balthazar opent de feestelijkheden op donderdagavond 1 juli. Vrijdagavond speelt Goose ten dans. Zaterdagavond is voor Arsenal en Tin Fingers. Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam staan op zondagnamiddag op Werchter Parklife. Equal Idiots en Black Box Revelation sluiten het openingsweekend flink rockend af op zondagavond 4 juli. De belangrijkste bijzaak verliezen we niet uit het oog. Als de Rode Duivels de kwartfinales van Euro2020 halen dan sleutelen we aan de timings van de optredens en zorgen we ervoor dat de wedstrijd geïntegreerd wordt in WERCHTER PARKLIFE.

Een overzicht van de reeds bevestigde concerten:
Donderdag 1 juli (avond): Balthazar
Vrijdag 2 juli (avond): Goose
Zaterdag 3 juli (avond): Arsenal
Zondag 4 juli (namiddag): Lil Kleine, Ronnie Flex & The Fam
Zondag 4 juli (avond): Black Box Revelation en Equal Idiots

De ticketverkoop start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be. Tickets worden uitsluitend in pakket, zijnde 4 tickets + parkingticket, verkocht.