.
Celien Deloof
vrijdag 4 november 2022

Celien Deloof: “Daaraan kan ik me ergeren bij hem”

Maar ze ziet hem graag

Met Halloween in aantocht is het weer tijd om iedereen eens goed bang te maken. En bij Celien Deloof moet je daar weinig moeite voor doen. Zij vertelt wat haar angsten zijn in Story.

“Ik ben bang van hoogtes. Als ik op een hoog gebouw sta, word ik draaierig en begin ik te trillen op mijn benen. En ik ben ook vreselijk bang van spinnen. Hoe kleiner ze zijn, hoe groter mijn angst, omdat die veel sneller kruipen. Ooit zat er eentje op de klink van het toilet. Ik durfde niet naar buiten.”

Gelukkig zijn er ook heel wat dingen die Celien wel blij maken en waar ze niet aan kan weerstaan. Zo maak je haar erg blij met zure snoepjes.

“Het is dramatisch voor mijn diabetes, maar als die voor mijn neus staan, is het alsof ze mijn naam roepen. Ik vind die zo lekker. Ik zou een hele pot opeten. Het is een slechte zonde, maar om de zoveel tijd laat ik mij er toch toe verleiden.”

En zo’n snoepje kan ze wel eens gebruiken nadat de kleine ergernissen over haar partner weer opsteken. “Mijn lief is niet altijd van de snelsten en soms staat hij dan in de weg. Of loopt hij verstrooid rond terwijl ik gehaast ben. Dan denk ik: allee, je ziet nu toch dat ik hier door moet. Maar ik zie hem heel graag, die kleine ergernis neem ik er met veel liefde en plezier bij.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Celien Hermans

Meer Over:

Celien Hermans