.
News Image

Christien & Salim Seghers brengen duet uit

Ze stellen het zaterdag voor in Heers.


Zangeres Christien & Salim Seghers stellen op zaterdag 24 maart hun duet voor. Het gebeurt niet zo vaak dat de zanger uit het Limburgse Wijchmaal bij Peer een duet uitbrengt met een collega. Eén van de meest recente duetten dat door Salim Seghers op de markt werd gebracht was met Bandit. Op het einde van vorig jaar nam hij ook nog een kerstsingle op met Bart Anneessens Cops.

Deze nieuwe single krijgt de titel Bewaar je dromen niet. Omstreeks 19 uur is de presentatie in Bistro 't Catarakske, Hampstraat 1 te 3870 Heers. Die avond is er nog een goedgevulde show van Phil Kevin en Duo Classic Illustration. Dit laatste duo bestaat uit leadzanger Steve Brandon en Sammy Jo. Toen in het jaar 2000 The Classic Illustration, gekend van grote hits als Darling I love you ermee stopte gingen Steve en Sammy solo verder en in die bezetting komen ze naar 't Catarakske te Heers.



Tickets zijn enkel aan de kassa te koop voor de prijs van € 5. De single Bewaar je dromen niet van Christien en Salim Seghers is verkrijgbaar aan € 4.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Zangeres Christien, Salim Seghers en Phil Kevin

Bio van Bandit en Bart Anneessens Cops