.
Danira Boukhriss Terkessidis
zondag 5 november 2023

Danira Boukhriss Terkessidis: “Ik heb daar lang weinig oog voor gehad”

Maar ze waagt zich er nu toch aan

Soms is een voorwerp zo ontzettend belangrijk dat je het liever nooit weggooit. Maar soms is het voorwerp zo versleten dat het item wel eens een opknapbeurt kan gebruiken. Daar heeft de openbare omroep iets op gevonden.

Zij besloten om de repair shop te openen en er ook meteen een nieuw programma van te maken. Mensen met voorwerpen die een opknapbeurt kunnen gebruiken en een mooi verhaal errond kunnen vertellen, zijn allemaal welkom bij ‘De Repair Shop’.

Ook presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis is heel erg dol op vintage. Zij heeft ook enkele vintagestukken in haar appartement staan.

“Ik heb daar lang weinig oog voor gehad, maar ook door De Repair Shop ga ik tegenwoordig liever langer en grondiger op zoek naar dat ene topstuk dat geweldig zou staan bij mij thuis. Op Facebook en websites als Marktplaats en Tweedehands, maar ook in brocantewinkeltjes of op rommelmarkten. Daarvoor ben je in de Marollen natuurlijk aan het juiste adres. Een mooi stuk hoeft ook niet altijd veel geld te kosten”, klinkt het in Story.

Bio van Danira Boukhriss