.
Maarten Vancoillie
maandag 25 mei 2015

David Guetta nodigt Maarten Vancoillie uit

Maarten Vancoillie gaat naar David Guetta in Ibiza.

Vorig najaar kon Q-dj Maarten Vancoillie z’n geluk niet op: hij mocht de Franse dj David Guetta – zijn allergrootste idool – ontvangen in de Q-studio. Die ontmoeting krijgt nu een vervolg: Guetta heeft Maarten uitgenodigd om op donderdag 4 juni 2015 het begin van het party-seizoen mee te maken in discotheek Pacha op Ibiza. Maarten neemt graag 40 luisteraars mee op deze onvergetelijke trip naar hét feesteiland van Europa. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven op Q-music.be.

Maarten Vancoillie: “Ik ben zo blij dat ik het heb kunnen vertellen vanmorgen, want dit wordt volgens mij écht wel heel vet. Hoe onwaarschijnlijk cool is het dat we erbij kunnen zijn als Guetta aan het begin van het feestseizoen draait in Ibiza? Samen met de 40 luisteraars gaan we hem ook ontmoeten. Ibiza, here we come!”

Maarten zal ter plaatse op donderdagavond 4 juni ook een laatavond programma uitzenden tussen 22u en 00u, live vanuit Ibiza. Luisteraars kunnen zich inschrijven op Q-music.be om mee te gaan. Op maandag 1 en dinsdag 2 juni 2015 worden elk uur drie namen van deelnemende luisteraars op antenne verteld. Wie op dat moment zijn of haar naam hoort en als eerste naar Q belt, is verzekerd van een plaatsje. Maarten neemt 40 luisteraars – 20 duo’s – mee naar het feesteiland.