.
Günther Neefs in Liefde Voor Muziek 2023
zaterdag 1 juli 2023

De ideale zomerauto van Günther Neefs

De liefde naast muziek

Zanger Günther Neefs is verzot op auto’s. En da’s best te begrijpen van een man die in een vorig leven nog aan de slag was als autoverkoper. Ook nu houdt hij zich nog geregeld met auto’s bezig. Zo rijdt hij voor zijn rubriek in Primo Magazine & TV-Gids wekelijks met een andere auto.

Aan Het Laatste Nieuws verklapt Günther dan weer wat zijn ideale zomerauto is. Ja, auto’s, het blijft zijn grootste liefde, naast muziek. Die ideale zomerauto kon de zanger tijdens de coronaperiode op de kop tikken.

“Tijdens corona kon ik niet optreden en ben ik me weer meer met auto’s gaan bezighouden”, aldus Günther. “Zo vond ik in Nederland toevallig deze Japanse versie van de Golf 1 Cabriolet die je in Europa niet kon krijgen, met airco én – bovenal – de motor uit de GTI. Wat krachtiger dan wat je bij ons kon kopen.” Waarom deze Golf voor Günther de ideale zomerauto is? “Hij is pretentieloos en sympathiek. Je oogst er vooral duimpjes mee. En je kan ‘m nog met een gerust hart achterlaten op een parking”, lacht hij.

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs