.
News Image

De Strangers maken korte comeback

Ze zullen nog twee liedjes opnemen.


Veertien jaar geleden vond het laatste optreden plaats van de bekende Antwerpse groep De Strangers. Toen stonden ze in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Twee jaar geleden werd er al een boek uitgegeven met de liedjesteksten van De Strangers en dat was een groot succes, zegt Alex Boeye op Radio 2 Antwerpen. Door dit grote succes wil diezelfde uitgever nu een nieuw boek uitbrengen en daarbij worden De Strangers opnieuw opgetrommeld. Deze keer zal het boek over de geschiedenis van De Strangers gaan. Met lichte tegenzin duiken de grote Antwerpse artiesten opnieuw de studio in, want ze zijn ondertussen ook bijna allemaal tachtigers. Op 25 augustus zullen er twee liedjes worden opgenomen. Ze doen precies hetzelfde waarmee ze vroeger grote bekendheid verwierven en successen vergaarden. De Strangers durfden over alles zingen, ook over politieke thema's en zo kwamen ze nu ook op “Oosterweel”. Dit wordt een vertolking van Laura Tesoro's “What's The Pressure”. Zoals vroeger gebruikelijk was, zal er ook een b-kant zijn met de titel “Da komt allemaal goe”, op de tonen van “50 Ways to Leave Your Lover” van Paul Simon.



In 2012 stelden De Strangers wel nog de cd “Back To Back” voor aan de pers. Dat was een verzamel-cd, samen met Katastroof en met zowat de grootste meezingers van beide oer-Antwerpse groepen.


Bio van De Strangers

Meer Over:

De Strangers

Bio van Laura Tesoro, Katastroof en Paul Simon