.
Dean Delannoit
donderdag 13 mei 2021

Dean verwacht veel van single met Nina Butera

Radio's gaven meteen een hoge rotatie aan 'Horizon'

Afgelopen zondagvoormiddag waren Nina Butera en Dean te gast in 'Herbert' op Ment TV. Dean zei op het einde van de uitzending dat de verwachtingen van de nieuwe single 'Horizon' hoog liggen omdat de radio's meteen een hoge rotatie gaven en tevens iedereen al positief was over de videoclip. Hij hoopt in ieder geval op de Top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. De single kwam afgelopen weekend reeds binnen op 17.

De zanger was vol lof over Nina Butera en noemde haar één van de betere zangeressen in Vlaanderen die hij kent. Met verbazing keek en luisterde hij naar eigen zeggen naar de studio-opname van Nina. Producer Christophe Severs en Nina Butera schreven het nummer en belden Dean op, die een samenwerking zeker zag zitten.

Voor Dean was het de leukste videoclip die hij ooit opnam. Hij mocht met een oldtimer rijden en zijn scènes speelden zich vooral af in de wagen, waardoor hij niet zo veel moest doen. Toch zei hij dat hij met stress de dag van de opname inging. Hij moest namelijk van Ninove naar Sint-Pieters-Leeuw rijden, met een wagen waarbij het stuur aan de rechterkant stond. De opnames van de clip gebeurden dan ook nog eens in de koudste aprilmaand in vijfendertig jaar en met een open auto.

(Nico Vanaken)