.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
maandag 24 oktober 2022

Dennis Black Magic: “Heel jammer dat ze niet wou meewerken”

​​​​​​​Het is niet allemaal fictie

De Vlaamse filmliefhebber kan weer in zijn handen wrijven want ‘Zillion’ is eindelijk te zien in de cinemazalen. De makers van de film zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben jarenlange research gedaan om de film zo realistisch mogelijk weer te geven.

Wie ook zijn medewerking aan de film heeft verleend is Dennis Black Magic. Hij was een trouwe gast van de discotheek en kon dus niet in het verhaal ontbreken.

Ook aanwezig in de film, maar dan onder een andere naam, is gewezen Miss België Brigitta Callens. Zij was een tijdje de vriendin van Zillion-baas Frank Verstraete, tot het grondig misliep tussen de twee.

Ook Brigitta’s vader zal te zien zijn als personage in de film. Al moet dat personage volgens Dennis Black Magic met een korreltje zout genomen worden. Callens wou alvast haar medewerking niet verlenen aan de film.

“De film is grotendeels op m’n boek gebaseerd, het is helemaal zo gelopen. Daarom vind ik het jammer dat ze niet wou meewerken aan de film. Gewoon zeggen: ‘Dit was ik, dit heeft deel uitgemaakt van m’n leven, ook al ben ik daar niet fier op”, reageert hij in Dag Allemaal.

Bio van Dennis Black Magic, Frank Vercruyssen en Brigitta Callens