.
Diede Van den Heuvel
dinsdag 29 november 2022

Diede van den Heuvel: “We hebben dat meteen uitgepraat”

Het was even vreemd

De verrassing was groot toen bekend raakte dat niet Amy of Celester Hanne ging vervangen bij K3, maar wel Diede van den Heuvel. Zij werd 4de tijdens ‘K2 zoekt K3’ en was dus niet meteen de meest voor de hand liggende keuze.

Ondertussen staat Diede al een goede maand naast Julia en Marthe en ze geniet met volle teugen. Ze won de wedstrijd dan wel niet, maar ze kan toch even van het leven als K3’tje genieten.

“Maar het is niet te onderschatten. Op het podium sta je geen moment stil en moet je veel onthouden. De eerste show was heel spannend, maar al snel besefte ik dat ik gewoon mijn ding moet doen en Hanne niet hoef na te bootsen”, zegt Diede in Story.

Door Hanne te mogen vervangen heeft Diede een pak meer zelfvertrouwen gekregen en dat straalt ze ook uit. Ze kreeg ook veel steun van Marthe en Julia.

“Ze helpen me erdoorheen, ik word niet aan mijn lot overgelaten. Julia vond het een verrassend idee dat een finalist van ‘K2 zoekt K3’ terugkwam – we waren in de wedstrijd concurrenten – maar we hebben dat snel uitgepraat. We hebben een goede klik. Ik ben niet jaloers, ik gun het haar. Julia heeft terecht gewonnen, ze is in een jaar tijd enorm gegroeid.”

Bio van K3 en Diede Van den Heuvel