.
News Image

Dimitri Vegas & Like Mike strikken Daddy Yankee en David Guetta

Nieuwe zomersingle is een feit.


Nu de zomer officieel is afgetrapt en het festivalseizoen van start is gegaan, slaan Dimitri Vegas & Like Mike en David Guetta, twee van de meest gerespecteerde acts in de dancescene, de handen in elkaar met Afro Bros en Daddy Yankee en Natti Natasha, twee van de grootste reggaeton artiesten in de wereld. Het resultaat is een all-star line-up voor één van de grootste hits van deze zomer: ‘Instagram’.



Hitmachines Dimitri Vegas & Like Mike blijven hun diversiteit en vermogen om samen te werken met verschillende genres in de verf zetten. Hun eerdere samenwerkingen met artiesten zoals Ne-Yo, Gucci Mane, Hans Zimmer, Paris Hilton, Diplo, Era Istrefi, Wiz Khalifa en Snoop Dogg getuigen van hun genre-overstijgende capaciteiten, terwijl ze als DJ Mag bekroonde ‘#1 DJ-duo ter wereld’ en ambassadeurs voor het legendarische Tomorrowland de wereldwijde festivalscene blijven domineren.



David Guetta heeft zichzelf bewezen als ‘s werelds grootste en meest succesvolle DJ aller tijden door dancemuziek hand in hand te laten gaan met urban artiesten. Guetta heeft unieke pop gecreëerd door samen te werken met enkele van de grootste namen in hiphop, R&B en pop, en hun sound heruit te vinden voor de elektronische dansvloer. Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Akon, Rihanna, Sia, Lady Gaga, Usher, Madonna, Justin Bieber, Nicky Minaj, de kwaliteiten van Guetta als producer hebben ervoor gezorgd dat er vandaag een nieuwe maatstaf voor de sound van commerciële radio geldt. Dit speelde een fundamentele rol bij het veranderen van elektronische muziek in de grootste muziekstroming bij jongeren sinds hiphop. Uiteraard mogen Guetta’s eigen baanbrekende prestaties ook niet over het hoofd worden gezien. Wereldwijd verkocht hij 50 miljoen albums en singles; meer dan 10 miljard plays op YouTube en Spotify; talloze #1 singles en Platinum en Gold bekroningen over de hele wereld; twee Grammy’s voor Best Remixed Recording en vier andere nominaties; één van de meest succesvolle clubavonden die Ibiza ooit heeft gekend; één van de DJ’s/producers met de meeste fans op sociale media; de eerste DJ die op de cover van Billboard prijkte, de lijst gaat maar door en door…



Afro Bros, bekend voor het spelen van verschillende genres zoals Latin house, afro house, moombahton, house en urban, vervolledigen de elektronische fusion op het nummer met hun eigen persoonlijke studiosound. Na hun meest recente single ‘How Many Times’ vol tropische invloeden, een samenwerking met de Jamaicaanse reggae/popster Sean Kingston, tonen de Afro Bros met hun bijdrage op deze gloednieuwe single nogmaals hun muzikale diversiteit.



Daddy Yankee blijft één van de grootste invloeden in de muziekindustrie met meer dan 11 miljoen verkochte albums en 50 miljoen volgers op sociale media. Genoemd als “One of the Most Influential Hispanics” wereldwijd door CNN en Time Magazine, schreef Daddy Yankee geschiedenis in 2018 met 10 Guinness World Records met de titel voor zijn prestatie om als eerste Latin artist de nummer 1 op Spotify te bereiken. Daarnaast kreeg hij zeven titels voor het succes van de hit ‘Despacito’ samen met Luis Fonsi, en twee extra titels voor het aanvoeren van de Billboard Latin Rhythm Airplay hitlijsten. Als zevende meest gestreamde artiest op Spotify op dit moment, kreeg hij recent de Icon Music Award tijdens de Latin American Music Awards voor zijn bijdrage aan de muziekindustrie en de gemeenschap.



Latin pop superster Natti Natasha is niet te stoppen – haar muziek heeft meer dan 1 miljard streams op Spotify. Natti, multi-platinum en Billboard award winnares, werd eind 2018 ‘most watched female on YouTube’ genoemd dankzij de videoclip (‘Criminal’) voor haar samenwerking met Ozuna, die maar liefst 1,8 miljard+ views op YouTube verzamelde. Naast een indrukwekkende fanbase op YouTube en Spotify heeft Natti ook 14,8 miljoen volgers op Instagram… wat, zoals de nieuwe single beweert, misschien wel de reden is waarom Natti doesn’t “give a f**k about your Instagram”.


Bio van Dimitri Vegas, Dimitri Vegas & Like Mike en Like Mike

Bio van Daddy Yankee en David Guetta