.
Luc Steeno
woensdag 6 juli 2022

Dit is de ideale vakantie voor Luc Steeno

Hij verkiest onbezorgde rust

Luc Steeno staat gekend als een harde werker die nog niet snel zijn microfoon zal opbergen. Toch heeft ook hij af en toe nood aan welverdiende vakantie. Maar hoe ziet die er uit? “De weinige dagen dat ik vakantie heb, wil ik me geen zorgen maken over ongedierte of dat het wel eens zou kunnen binnenregenen”, vertelt hij in Primo.

“Ik heb respect voor iedereen die houdt van ‘back to basics’ maar dat is niets voor mij. Geef mij maar de luxe van de vier muren”, vertelt Luc.

“Ik ben een avondmens, dus doe mij maar een zonsondergang, al is een zonsopgang wel makkelijker te fotograferen”, gaat de schlagerzanger verder.

Om te kunnen ontspannen in water gaat Luc liever naar een zwembad dan naar de zee: “Dat is properder. En daar heb je ook niet al dat vervelend zand dat overal aanplakt. Al loop ik wel graag eens met mijn voeten door de zee. Vroeger was ik ook een zonneklopper, nu niet meer.”

“Voor de rest doe ik ook graag citytrips, al is daar wel het grote nadeel dat je vaak vermoeider thuiskomt dan toen je vertrok. Ontspannend is dat niet echt”, besluit Luc in Primo.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno