.
News Image

Donaat Deriemaeker: “Ik voel bekommernis over mijn kinderen”

Maar hij is altijd positief

Afgelopen zomer speelde in Gent en Middelkerke de komedie ‘Groeten uit 2032’, een theaterstuk van het Farcetheater. Daarin was één van de hoofdrollen weggelegd voor Donaat Deriemaeker die in de jaren 90 erg populair was.

In het theater acteren, dat is wat Donaat hoopt nog lang te mogen doen. Liefst nog zeker tien jaar. Maar dat is niet het enige wat hij hoopt en voelt voor de toekomst.

“Ik voel ook de bekommernis over mijn kinderen. Ik hoop dat ze goed terechtkomen… Maar ik mag me eigenlijk geen zorgen maken, ze doen het nu al goed. Waar ik nu enorm naar uitkijk is ons volgende kerststuk: ‘Kerst met krukken’. Daarin zal ook Koen Crucke meespelen”, zegt Donaat in Primo.

Het is een droom van Koen en Donaat om eens samen op de planken te staan en die komt eind volgend jaar eindelijk uit.

Donaat ziet het in elk geval allemaal heel erg positief de toekomst en dat is exact hoe hij is: een positivo. “Op skivakantie begon ik al aan de ontbijttafel grapjes te maken en vragen te stellen. Toen zeiden de kinderen weleens; ‘Papa, rustig. We zijn nog aan het ontwaken.’ En ook een vriendin van mijn dochter vroeg of ik ooit wel eens slechtgezind ben. Maar blijkbaar ben ik altijd het zonnetje in huis.”

Bio van Donaat Deriemaeker en Koen Crucke