.
News Image

EK-lied ZwartWerk in Vlaamse Top 10

Twee groepsleden zijn neven van de Lukaku's.


Binnenkort, op 10 juni start het Europees voetbalkampioenschap. De Duivelse gekte barst meer en meer los. Het officiële ek-lied van Dimitri Vegas & Like Mike valt niet bij iedereen in de smaak blijkbaar. Daarom lanceerde Dimi van den Aldi of beter bekend als Dimitri Vantomme daarna ook al een Rode Duivels-song. Een goede week geleden nam Linde Merckpoel van Studio Brussel ook al samen met de Mechelse groep ZwartWerk een clip op voor en over de Rode Duivels, waarin ook Frank Raes zijn medewerking verleende. Zo werd de single “Dance with the devils” geboren.

Deze week komt de band, waar twee neven van de broers Lukaku deel van uitmaken meteen nieuw binnen op nummer 10 van de Vlaamse Ultratop.



ZwartWerk nam in 2015 deel aan de finale van De Nieuwe Lichting, een talentenwedstrijd waarbij Studio Brussel op zoek gaat naar jong muzikaal talent.



De Duivelse single van ZwartWerk “Dance with the devils” is te downloaden via Itunes. Om de clip te bekijken ga je naar het kanaal van StuBru op YouTube.


Bio van Zwartwerk

Meer Over:

Zwartwerk