.
Ellen Callebout
donderdag 4 januari 2024

Ellen Callebout: “Onze levens waren niet meer te combineren”

Ze zochten een oplossing

Het is door haar relatie met Gert Verhulst dat Ellen Callebout ervoor heeft gekozen om te stoppen met haar restaurant op de dijk van Blankenberge. De twee zagen elkaar amper en dat kwam hun relatie niet ten goede.

“Op zeker ogenblik hebben we gevoeld dat onze levens eigenlijk niet te combineren waren. Toen ben ik gestopt met het restaurant. Dat heeft natuurlijk mijn hele leven veranderd. Had ik op dat moment de keuze anders gemaakt, dan had ik vandaag misschien vijf horecazaken gehad. En toch, ik heb er geen spijt van. Nachten heb ik van die beslissing wakker gelegen, maar toen de knoop eenmaal was doorgehakt, was de stress weg. Het gezinsleven, dat altijd zo moeilijk was geweest: plots draaide dat. De vuilnisbakken, de honden, nu ik er wás, werd alles evident”, zegt Ellen in Het Laatste Nieuws.

Sinds haar relatie met Gert heeft Ellen geen echte job meer gehad. Maar stilzitten doet ze niet. Ze is altijd druk in de weer.

“ik zorg dat voor Gert alles geregeld is en ik overleg met de secretaresse van Studio 100. Vanavond, bijvoorbeeld, rij ik nog naar zee, maar Gert blijft in Antwerpen en omdat ik weet dat hij morgen gaat sporten, zet ik z'n spullen en z'n drinkbus al klaar. Gert is daar nogal klassiek in. Hij heeft niet graag die dagelijkse zorgen en ik doe het graag, ik vind er veel voldoening in.”

Bio van Ellen Callebout en Gert Verhulst