.
Jan Van Looveren
zondag 1 oktober 2023

Els Béatse: “Ze ergert zich nogal snel als Jan iets verkeerd doet”

Zij is helemaal anders

Els Béatse en Jan Van Looveren zijn niet alleen in het echte leven een koppel, maar ook op de set van ‘Boomer’ mochten de twee man en vrouw spelen. Dat Jan daar ook de regie in handen had, daar had Els weinig problemen mee.

“Ik durf het wel te zeggen als ik ergens niet mee akkoord ben. Bovendien konden we thuis al door de tekst gaan en scènes oefenen. Ik vind het alleen maar een voordeel om samen met Jan op de set te staan”, zegt Els in Story.

In ‘Boomer’ krijgen we een beeld van de relatie van de personages Julie en Jan. Maar de relatie die we op televisie te zien krijgen is geen weerspiegeling van de relatie tussen Jan en Els.

“Jan en Els zijn een stuk warmer. Bovendien is mijn personage Julie veel strenger voor hem dan ik ooit zou zijn. Ze ergert zich nogal snel aan Jan als hij weer iets ‘verkeerd’ doet, terwijl ik zelf eerder in de lach schiet. Maar uiteraard zijn er wel herkenbare zaken. Julie wordt kwaad als Jan iets fout doet naar de kinderen. Als moeder zal ik het ook altijd opnemen voor mijn dochters.”

Bio van Els Béatse en Jan Van Looveren