.
Kathleen Aerts en Karen Damen
maandag 1 januari 2024

En daar is de volgende K3-reünie

Karen en Kathleen vieren samen.

Dat Karen Damen op 26 december naar Zuid-Afrika vertrok om daar de jaarovergang te vieren, dat kon je bij ons vorige dinsdag al lezen. Sommigen dachten dat het gossip zou zijn, niet dus. Karen Damen en Kathleen Aerts zijn effectief terug samen gekomen. Enkele jaren geleden was er al een K3-reünie tijdens een werkvakantie van Kathleen in België, deze keer was het Karen die samen met haar zoon naar Zuid-Afrika trok. Kathleen vroeg dat al jaren, maar tot hiertoe was dat er nog niet van gekomen.

Karen was aanwezig op het verjaardagsfeestje van Steven, de man van Kathleen Aerts. Die werd zondag 38 jaar en dat kon Kathleen niet zomaar laten passeren. Kathleen was maar wat blij dat Karen erbij was. Wat een leuke verrassing!!! Eindelijk is Karen Damen afgekomen. Joepiiiieeee!!!
😁 En na al die jaren nog steeds lachen geblazen”, giert Kathleen het uit.

“Mijne nieuwjaar kan alvast ni meer stuk. Happy 2024 allemaal!!!”, glundert Kathleen Aerts. Is dit de voorbode van een échte K3-reünie met optredens en al? We denken het niet, al hopen wij dat het ooit écht zover zal komen.