.
Evelien Bosmans
maandag 26 juni 2023

Evelien Bosmans had verrassende jeugddroom

“Zelfs nu staan mijn scripts vol droedels”

Vanaf 5 juli is Evelien Bosmans terug te zien in de reeks “F*** You Very, Very Much” op Streamz. Een ideaal moment voor Citta, het weekendmagazine van de Gazet Van Antwerpen, om een bezoek te brengen aan de actrice.

Tijdens het interview verklapt ze een aantal zaken over haar jeugd. “Opvallend is dat mijn zus en ik allebei acteren, maar dat we niet uit een artistiek nest komen”, lacht Evelien. “Mama was kleuterleidster, papa maakte carrière als brandweerman en ambulancier.”

Van waar de twee dochter dan hun creatieve geest gehaald hebben? Evelien denkt dat dit komt omdat haar moeder altijd verhaaltjes voorlas en dat zou de twee gestimuleerd hebben.

Als kind had Evelien echter nooit de droom om actrice te worden: “Als kind koesterde ik wel een andere droom. Strips tekenen. Op de lagere school tekende ik voortdurend. Zelfs nu staan mijn scripts vol droedels.”

Zus Marlies acteert en woont momenteel in Nederland met haar vriend. Evelien geeft aan dat zowel haar zus als haar moeder erg betrokken zijn in haar leven.

Bio van Evelien Bosmans

Meer Over:

Evelien Bosmans