.
Michiel De Meyer, Ruth Beeckmans, James Cooke, Gert Verhulst, Karen Damen, Ianthe Tavernier
dinsdag 30 juli 2024

Extra shows van Gert & James ZomerRevue

Gert en James veroveren alle harten aan zee

Na de geslaagde première van de Gert & James ZomerRevue op 21 juli, gaat het hard voor beide heren en hun sidekicks Karen Damen, Ruth Beeckmans, Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer! Al meer dan 10.000 tickets vlogen de deur uit! Daarom kondigen ze nog 3 extra shows aan op 15,16 en 17 augustus. Deze wervelende glamoureuze show met live muziek, hilarische sketches en een groots ensemble is duidelijk een publiekslieveling. Gert & James bouwden gisterenavond ook een feestje tijdens de uitzending van Tien Om Te Zien!

De Gert & James ZomerRevue heeft het allemaal: van country-medley tot Will Tura-medley, lachen op de begrafenis van James Cooke en een groots dansensemble met de niet te vergeten pluimen. De perfecte cocktail voor een ontspannende zomeravond, vol entertainment, aan de kust.

De ZomerRevue is exclusief te zien in het Studio 100 Theater De Panne. Het is dé show voor nieuwsgierigen om kennis te maken met het genre revue, weliswaar in een modern jasje. Ambiance met een glamoureus tintje, perfect te combineren met een diner in de foyer van het theater of een overnachting in het Plopsaland Theater Hotel.

Gert Verhulst: “De première was al genieten, en nu we al enkele voorstellingen hebben gespeeld, merk ik dat we avond na avond nog meer op elkaar ingespeeld geraken. De livemuziek van onze XL-band en het ensemble zijn echt indrukwekkend. De enthousiaste reacties van het publiek zijn hartverwarmend.”

James Cooke: “Alles klopt gewoon, en dat voel je aan de mensen in de zaal. Hoe heerlijk om mensen te laten lachen en met een goed gevoel naar huis te laten gaan.”

De Gert & James ZomerRevue loopt nog tot en met zaterdag 17 augustus. Extra shows op 15, 16 en 17 augustus. Exclusief in het Studio 100 Theater De Panne.

Tickets & info: zomerrevue.live