.
Melissa Hendrikx in Familie - aflevering 7038
woensdag 28 december 2022

Familie-actrice kondigt vertrek aan

Weer iemand weg bij Familie.

De trouwe kijkers van 'Familie' hadden het wellicht wel zien aankomen, maar Melissa Hendrikx zal in de toekomst niet meer in 'Familie' te zien zijn. De actrice speelde een tijdje de rol van Sterre. Maar Sterre verdwijnt uit de soap. Dinsdag biechtte zij aan Jelle op dat zij een zwangerschap aan het faken was omdat ze schrik had dat zij hem kwijt zou geraken. Jelle toonde geen begrip en breekt definitief met Sterre en dat betekent meteen ook dat Sterre verdwijnt.

"Sterren, wat was ze een intens personage om te spelen in @vtmfamilie , maar wat heb ik haar graag gespeeld… Bij deze wil ik het hele team bedanken. 💐Iedereen van de crew en cast, merci merci merci aan ieder van jullie 🤍", schrijft Melissa op haar sociale media.

"Ook wil ik graag 2 mensen in het speciaal bedanken… Maarten Cop voor de geweldige acteur die ge zijt waardoor ik mijn scènes zo kon spelen, om mij op mijn gemak te doen voelen tijdens de opnames en voor de leuke sfeer op set door uw slechte humor 🤪
Charlotte Sieben voor het prachtig getalenteerde mens dat je bent, om mijn set-meter te zijn en er altijd voor mij te zijn zowel voor als achter de schermen ✨"

"Ook bedankt voor de lieve reacties en de complimentjes aan iedereen. Dit was mijn eerste echte acteerervaring en heb echt super veel mogen bijleren en intens veel mooie scènes mogen vertolken, en dat met allemaal lieve en mooie mensen om mij heen. Ik ben écht enorm dankbaar 🫶🏻", besluit Melissa.

Bio van Melissa Hendrikx

Bio van Charlotte Sieben en Maarten Cop