.
Melissa Hendrikx
woensdag 15 juni 2022

Melissa Hendrikx: “Bij 'Familie' proberen ze daar rekening mee te houden”

"Ik ga zoveel mogelijk studeren, maar wil ook ten volle voor 'Familie' gaan"

Een rol in de VTM-soap 'Familie' krijgen is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Actrice Melissa Hendrikx prijst zich enorm gelukkig met de kans die ze toebedeeld krijgt. Zij vertolkt de rol van Sterre in de reeks, een studente in het nieuwe studentencomplex. Ze combineert acteren met studeren en vertelt daar meer over in TV Familie.

Na een geslaagde auditie kreeg de 21-jarige Melissa telefoon van de productie: ze was geselecteerd en mocht de rol van Sterre op zich nemen. Voor haar was dat een moment van blijdschap en ontlading.

Voor veel studenten is studeren een fulltime bezigheid, maar Melissa combineert het met haar rol in de populaire TV-soap. “Ik acteer in 'Familie' en terwijl studeer ik verder voor leerkracht”, vertelt ze.

Dat moet niet steeds even makkelijk te combineren zijn. Binnenkort zijn het ook opnieuw examens, maar Melissa weet alvast wel waar haar prioriteiten liggen.

“Bij 'Familie' proberen ze daar rekening mee te houden. Ach, ik zie wel waar ik uitkom. Ik ga zoveel mogelijk studeren, maar wil ook ten volle voor 'Familie' gaan. Dat krijgt zelfs voorrang. Studeren kan ik later nog. Als ik in juni niet voor alles geslaagd ben en ik heb herexamens, dan is dat maar zo”, klinkt het vastbesloten.

Bio van Melissa Hendrikx

Meer Over:

Melissa Hendrikx