.
Melissa Hendrikx
dinsdag 7 juni 2022

Melissa Hendrikx: “Ik ben nu gefocust op mezelf”

“Een echte relatie zou nu niet goed uitkomen"

Als je in een serie een nieuw decor introduceert in de vorm van een studentencomplex, moet je dat natuurlijk ook vullen met... studenten. Actrice Melissa Hendrikx mag voortaan de rol van studente Sterre op zich nemen in de populaire VTM-soap 'Familie'. In TV Familie lezen we er meer over.

Het was best schrikken voor Melissa toen ze te horen kreeg dat ze voortaan op weekavonden te zien zou zijn in één van de langstlopende soaps op de Vlaamse televisie.

De 21-jarige actrice wist met haar blijdschap geen blijf en barstte in tranen uit toen ze het nieuws vernam dat ze geselecteerd was voor de rol.

Haar personage Sterre verblijft in een studentencomplex, samen met andere studenten. Een daarvan is Jelle, gespeeld door Maarten Cop. Op de set werd al snel duidelijk dat er een klik is tussen de twee personages.

“Vanaf het eerste contact met Jelle was er een soort nieuwsgierigheid en magnetisme. Ze spreken af voor een date, en als je meer wil weten moet je kijken”, klinkt het mysterieus bij Melissa. Ze heeft naar eigen zeggen momenteel geen tijd om zelf het liefdespad te bewandelen. “Een echte relatie zou nu niet goed uitkomen. Ik studeer voor leerkracht én er is ook 'Familie'. Ik ben nu gefocust op mezelf”, zegt ze daarover.

Bio van Melissa Hendrikx

Meer Over:

Melissa Hendrikx