.
Julia Boschman
zondag 20 oktober 2024 14:40

Gaat Julia op zoek naar nieuwe collega’s bij K3? 

Of houden ze ermee op? 

Kathleen Aerts stopte na 10 jaar met K3, Josje Huisman na 7 jaar en Klaasje Meijer al na 6 jaar. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn volgend jaar 10 jaar een K3’tje en ook zij lijken te gaan twijfelen.

We zien steeds vaker dat zowel Marthe als Hanne zich even losmaken van K3 en met hun eigen projecten bezig zijn. Zo neemt Hanne dit jaar deel aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, zonder haar twee vriendinnen, schrijft Dag Allemaal.

Het zoontje van Hanne is ondertussen bijna 2 jaar en dat is voor veel ouders het moment om te beginnen denken aan een broertje of zusje. Maar denkt Hanne daar ook zo over? En wat vindt Studio 100?

Als Hanne en Marthe zouden stoppen, is het nog maar de vraag wat Studio 100 zal doen? Houdt K3 er definitief mee op en moet ook Julia noodgedwongen stoppen? Of mag Julia zelf op zoek gaan naar 2 nieuwe collega’s?

De fans van het eerste uur liggen niet wakker te liggen over de toekomst van de groep. Zij lijken eerder te verlangen naar een reünieconcert van Karen, Kristel en Kathleen. Zowel Karen als Kathleen lijken er voor open te staan en is het vooral Kristel die er een stokje voorsteekt. Maar je weet natuurlijk nooit….