.
News Image

Gers Pardoel maakt affiche Buikrock compleet

Samen met Stan Van Samang en Niels Destadsbader in Deerlijk.


Hij speelde afgelopen zaterdag de Lotto Arena plat en is de langverwachte internationale naam die aan de affiche van BuikRock werd toegevoegd. Met zijn nieuwe single ‘Zomer’ maar ook met heel wat andere muzikale pareltjes. Niels, Stan en Gers, op één dag op hetzelfde podium, dat gebeurt alleen in Deerlijk.



BuikRock mag dan al nieuw zijn in het festivallandschap, de laatste dag van de zomervakantie oogt nu al schitterend. De ticketverkoop loopt als een trein en eindelijk mogen we ook de naam bekendmaken van de internationale artiest die op 31 augustus het mooie weer komt maken op BuikRock. Niemand minder dan Gers Pardoel (37) maakt de affiche van het gezelligste zomerfestival compleet!


Niet alleen Nederland maar ook ons land is achter op de bagagedrager van Gers Pardoel gesprongen. Zijn hits (‘Ik Neem Je Mee’, ‘Louise’, ‘Bagagedrager’, ‘Zo Bijzonder’, ‘Boeng’,…) zijn alombekend, iedereen zingt ze mee. Gers zit intussen niet stil. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline.

Gers Pardoel is een workaholic van de goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder z’n omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem. Voor zijn teksten let hij vooral op speciale woorden en klanken. “Ik luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie.” Gers wil woorden gebruiken die niet zo gangbaar zijn in songteksten, zoals ‘bagagedrager’.

De liefde van het Vlaamse publiek werd nog groter toen Gers deelnam aan het tv-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Sindsdien is het succes alleen maar gegroeid. Zijn derde album, ’Voor M’n Kids’, was goed voor goud. De livecovers voor Q-Music, het benefietconcert in The Qube en de concerten in de Lotto-Arena hebben Gers alleen maar nog meer op de kaart gezet in Vlaanderens muziekland.

Als voorsmaakje van een nieuw album lanceerde Gers vorige week de single ‘Zomer’. Samen met de Nederlandse zanger/producer Jayh wil hij niks minder dan een heuse zomerhit afleveren. De warme stem en vrolijke melodieën laten je meteen wegdromen en verlangen naar de zomer. Ideaal dus voor een nieuw hoogtepunt op BuikRock. Tickets zijn te koop via www.buikrock.be .

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel

Bio van Stan Van Samang en Niels Destadsbader