.
Gers Pardoel
maandag 22 april 2024

Gers Pardoel: “Wat als ik mijzelf daarin zou verliezen”

Dat maakt hem angstig

Voor Gers Pardoel is sport sinds enkele jaren echt belangrijk geworden in zijn leven. Een deelname aan ‘Special Forces VIPS’ zag hij dan ook meteen zitten. Maar net zoals elke kandidaat is hij zichzelf ook serieus tegengekomen tijdens zijn deelname.

“Ik ben een denker en tussen de proeven door waren er vaak lange ritten. Dan heb je véél tijd om na te denken. Ik ben wel vaker gewoon alleen, maar als er slaapgebrek bij komt, de fysieke uitputting, het gedrild worden en de onrechtvaardige situaties... Dan is die plotse stilte confronterend”, zegt Pardoel in Dag Allemaal.

Niet dat Gers begon na te denken over de fouten die hij heeft gemaakt in het leven, maar meer over de angst die hij heeft om zijn psyche te verliezen of te schaden.

“Ik dacht aan mijn twee kinderen. Ik wil er voor hen zijn, als mens en vader. Ik wil voor hen kunnen zorgen, zodat ze op mij kunnen bouwen. Dat kan met een gebroken arm, maar niet met een gebroken geest. Ineens beangstigde mij dat: wat als ik mijzelf hier zou verliezen? Ik heb zo hard gewerkt om met mijn muziek een positieve boodschap te brengen, ik ben niet per ongeluk doorgebroken. Op de weg daarnaartoe ben ik mijzelf vaker verloren, ben ik bijna knettergek geworden.”

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel