.
Viktor Verhulst, Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst
vrijdag 19 april 2024

Gert Verhulst: “Ik ben heel slecht daarin”

Hij was het bijna vergeten

Dankzij Ellen Callebout heerst er wat meer stabiliteit in het leven van Gert Verhulst. Die stabiliteit heeft hij nodig om zich zo volledig op zijn werk te kunnen storten.

“Als ik te veel kopzorgen zou hebben op relationeel vlak, zou dat ten koste gaan van mijn creativiteit, werklust en prestaties. Ja, Ellen is een ongelooflijk sterke vrouw. De vrouw van mijn leven. Het plaatje klopt gewoon, alles gaat vanzelf. Er zijn geen discussies, geen problemen, geen angsten. We moeten onze relatie nooit in vraag stellen. En ze komt ongelooflijk goed overeen met mijn kinderen. Ze heeft zich nooit een plusmama gevoeld, altijd eerder een vriendin”, zegt Gert in Story.

Het koppel is ondertussen bijna 5 jaar getrouwd. En de presentator verschiet er toch wel een beetje van hoe snel het allemaal kan gaan.

“Ik ben heel slecht in het onthouden van zulke dingen. Hetzelfde met verjaardagen. Ik hecht daar gewoon niet zoveel belang aan. Maar voor onze vijfde huwelijksverjaardag zal ik toch wel nog eens iets speciaals moeten doen. Laat het me zo zeggen: het wordt een verrassing!”

Bio van Gert Verhulst en Ellen Callebout