.
Gert Verhulst  Ellen Callebout
maandag 30 september 2024 12:00

Gert Verhulst: “Ik heb dat losgelaten”

Hij deed het vroeger niet

Gert Verhulst mag zich gelukkig prijzen met een vrouw als Ellen Callebout aan zijn zijde. Zij is de drijvende kracht achter de familie Verhulst en staat als één blok achter haar man en zijn carrière.

Maar daar moeten ook veel opofferingen voor gebeuren. Ellen pendelt vaak tussen Oostduinkerke, Antwerpen en Saint-Tropez. Maar ze voelt zich het meeste thuis waar Gert en hond Leo zijn.

En we zijn heel vaak samen. Veel mensen denken dat Gert veel werkt …Dat is ook zo. Maar als hij De tafel opneemt, vertrekt hij pas om 16 uur naar Play Zuid. Om 22 uur is hij terug thuis. We hebben veel tijd samen”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Ook Ellen is te zien in de realityreeks van ‘De Verhulstjes’. In die reeks krijgen we alles te zien, want Gert vindt dat hij niks te verbergen heeft.

“Jarenlang heb ik dat wel gedaan. Als ik een nieuwe auto had, parkeerde ik die om de hoek. Ik heb dat losgelaten. Ik heb hard gewerkt. Ik ben twintig jaar lang vroeg gaan slapen op oudejaarsavond, omdat ik op nieuwjaarsdag drie shows had. Ik heb risico's genomen. En ik wil niet verlegen zijn voor wat ik bereikt heb.”

Bio van Gert Verhulst en Ellen Callebout